MICHELIN PILOT SPORT 4

2016-04-13 19:18:40

 Lehet  személyvagy  sportautó,  a dinamikus vezetési élményre  vágyók  megtalálják számításaikat:  az  új MICHELIN  Pilot  Sport  4 az ideális gumiabroncs, ha biztonságra,ugyanakkor sportos izgalmakra vágyunk.

Speciális, azonnal reagáló futófelületének kifejlesztésekor a Michelin mérnökei a motorsportban,  különösen a Formula  E -ben felhalmozott tapasztalataikra alapoztak. A futó mindig az útfelülethez alkalmazkodik: a vázszerkezet,  a  mintázat  és  az  alapanyagok közötti  mechanikai - dinamikai  kölcsönhatások a lapos  ismerete  és  ügyes kihasználása  révén a tapadási felület mindig optimális.

Az új MICHELIN Pilot Sport 4 technológiai innovációi a teljesítményszolgálatában:

Pontos   kormányozhatóság :  az  új  „Dynamic  Response”  technológia  összetevője  a kevertszálas (nylon  és  aramid)  erősítésű  övbetét,  amely  optimális  kormányozhatóságot eredményez.  A  nagy  sűrűségű,  extrém  magas  szakítószilárdságú  (az  acélnál  ötször ellenállóbb), mégis könnyű műszállal a nagy forgási sebesség mellett fellépő centrifugális erő ellenére állandó nagyságú marad az abroncs tapadási felülete.

Biztonságos fékezés nedves felületen: a kitűnő fékhatás a különösen homogén, funkcionális elasztomereket1 és szilika-vegyületeket tartalmazó, új futókeveréknek köszönhető, valamint a mintázati kialakításnak: a széles és mély hosszanti mintázati csatornák kiválóan elvezetik a vizet. Ez az új megoldás egyben az abroncs élettartamára és energiahatékonyságára is kedvező hatással van.

Kosár
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés