MICHELIN Energy Saver+ a legújabb energiatakarékos nyárigumi.

2012-07-09 20:43:57

MICHELIN Energy Saver+ a legújabb energiatakarékos nyárigumi.
2012 július 1.-ével a kötelező Európai Úniós autógumi tájékoztató cimkék bevezetésével egyidőben  Michelin elkezdte forgalmazni az alacsony fogyasztású
gumiabroncsainak,az úgynevezett „zöld gumiabroncsoknak”legújabb  generációját
az Energy Saver+ -t. A MICHELIN Energy Saver+ abroncsban használt új generációs szilika lehetővé teszi a korom gyakorlatilag teljes mennyiségének kiváltását. Az üzemanyag-takarékosság tekintetében a MICHELIN Energy Saver+ pénzt spórol meg Önnek és a környezetet is jobban kíméli.Szabadalmazott szilika gumiabroncs keverékünk a lehető legkisebbre csökkenti a gördülési ellenállást, hogy mérsékelje az üzemanyag-fogyasztást .

 

Biztonság :
Ez a gumiabroncsokkal szembeni első számú elvárás, a fogyasztók legfőbb szempontja. A gumiabroncsnak minden körülmény között optimális irányíthatóságot kell biztosítania.
A Michelin számára a biztonság és megbízhatóság mindig kiemelt fontosságú volt,a fékút akár három méterrel rövidebb az előző generációs gumiabroncsokhoz képest száraz és nedves útviszonyok közt is.
Élettartam:
Ez a biztonságot követő második számú elvárás a gumiabronccsal szemben. Európában a fogyasztók körében a gumiabroncsokkal szembeni elégedettség első számú tényezője továbbra is a gyors kopás (a megkérdezettek 72%-a adta ezt a választ.A Michelin Energy Saverral+ egy nyárral hosszabb ideig autózhat biztonságban.
Üzemanyag-fogyasztás :
Ez a gumiabronccsal szembeni harmadik számú elvárás.
Kiemelkedően hosszú kilométerben mért élettartam mellett a technológia garantálja a kedvező gördülési ellenállást , ezáltal az üzemanyag megtakarítást ami 100 km.-en 0.5. litert is meghaladva,ez a gumi élettartama
alatt igen jelentős mennyiség.

A Michelin Energy Saver+ forgalmazója : www.autogumiker.com autógumi webáruház, téli gumi és nyári gumi és négyévszakos gumiabroncs kereskedés Balassagyarmat.
 

Kosár
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés