BARUM, CONTINENTAL, SEMPERIT teljeskörű gumigarancia

2012-05-26 21:05:25

BARUM CONTINENTAL SEMPERIT teljes gumigararancia egy új szolgáltatás, mely nem azonos az autógumi gyártási hibáira kötelezően érvényes jótállással. A gumiabroncsok gyártási hibákra érvényes szokásos jótálláson túl, szinte minden egyéb sérülésre érvényes.

Előfordult már Önnel, hogy

a nemrég vásárolt autógumiját javíthatatlan sérülés érte?

Kátyúba hajtás miatt dudor keletkezett az autó gumi oldalán?

Autógumiját kiszúrták, megrongálták?

Drágán kellett új autógumit vennie?

Van megoldás: Teljes gumigarancia! A Teljes gumigarancia 2 évig védelmet nyújt a mindennapi használat során előforduló sérülésekre: padkázás, defekt, kátyúba hajtás, szándékos rongálás. Nem kell mást tennie, mint 4db Barum, Semperit vagy Continental nyár vagy téli személyautó gumit vásárolnia(Kisteherautó gumira nem érvényes a teljes gumigarancia) nálunk és a vásárlás során megadnia autója rendszámát*, így 2 évig élvezheti a Teljes gumigarancia előnyeit.

Ha javítható az autógumi, a javítást ingyen elvégezzük.
Nem kell drágán új autógumit vásárolnia!
Az autógumi sérüléséből adódó csere esetén csak annyit kell fizetnie, amennyit a sérült autógumiból már elhasznált:

Maradvány profilmélység Kedvezmény az új autógumi árából:
Vásárlástól 30 napig 100%
7 mm vagy több 80%
6 mm vagy több 50%
5 mm vagy több 40%
4 mm vagy több 30%
3 mm vagy több 20%

Mi a teendő a gumiabroncsot ért sérülés esetén?

Keresse fel az ország közel 200 Pneus Expert kereskedőjéből az Önhöz legközelebbi partnert és mutassa be a vásárláskor kapott Teljes Gumigarancia kártyát, a többit a kereskedő intézi.

Az "apróbetűs" rész (kivonat):

• A Teljes Gumigarancia csak Barum, Semperit és Continental márkájú nyárigumi, téligumi és négyévszakos, szgk és 4x4 gumiabroncsokra érvényes, kisteher (C jelzésű) gumiabroncsokra nem.
• A Teljes Gumigarancia nem érvényes a nem rendeltetésszerű használatból (pl. versenyzés) vagy a jármű nem megfelelő műszaki állapotából (pl. rossz futóműbeállítás) eredő károkra,rendellenes autógumi kopásra.
• Nem érvényes az autógyártó előírásaitól eltérő méretű gumiabroncsokra.
• A gumiabroncsot ért károsodás esetén mindig a szakszerű javítás az elsődleges, amennyiben az nem lehetséges, csere gumiabroncs jár a vásárlónak.
• A Teljes Gumigarancia nem vonatkozik a kötelező jótállás keretébe tartozó gyártási hibákra, ill. a gumiabroncsok által más vagyontárgyban okozott károkra.


* A rendszám csak a Teljes Gumigarancia kártya kitöltéséhez szükséges, a számlán nem kerül feltüntetésre.

www.autogumiker.com Téli gumi,nyári gumi és négyévszakos gumiabroncs webáruház.A Continental Barum és Semperit Teljes gumigarancia partnere.

 

Kosár
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés