185/65R15 Sava Adapto HP 88 H négyévszakos gumi

185/65R15 Sava Adapto HP 88 H   négyévszakos gumi
23.850- Ft
Készlet: 2
E E
70dB
 
A Sava Adapto HP forgásirányos négyévszakos autógumi,gumiabroncs. Elfogadható autógumi teszt eredmények téli és nyári útviszonyok közt is.

A Sava Adapto HP forgásirányos négyévszakos autógumi,gumiabroncs, olyan felhasználók számára lett kifejlesztve, akik éves szinten keveset használják az autójukat (10.000 km alatt), illetve leginkább városi körülmények között autóznak, így nem kell számítaniuk szélsőséges időjárási körülményekre, például mély hóban való haladásra. A gumiabroncs rendelkezik az M+S jelöléssel így téli- és nyári-guminak egyaránt alkalmas.A Sava Adapto HP forgásirányos négyévszakos autógumi,gumiabroncs. Elfogadható autógumi teszt eredmények téli és nyári útviszonyok közt is.

A Sava Adapto  négyévszakos autógumi  mintázata megegyezik a Goodyear Vector 3-al. A Sava  Adapto HP  az előbbi minta továbbfejlesztett változata, jelentősen javítottak az anyagkeverék minőségén és a második öv szembefordításával egy csapásra V-mintássá alakították a gumiabroncsot. Ezzel a viszonylag kicsi változtatással sikerül komoly teljesítmény növekedést elérni a havas, jeges és a nedves felületen mutatott tulajdonságok tekintetében. A széles csatornázottság és a remekül kiegyensúlyozott mintázatnak köszönhetően drámaian javult az autógumi  vízre felúszás elleni védelme. Autógumi.

A SAVA Adapto HP forgalmazója : www.autogumiker.com autógumi webáruház, gumiabroncs kis és nagykereskedés Balassagyarmat.

Kosár
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés