175/65R14 Kleber QUADRAXER 82 T négyévszakos gumi

175/65R14 Kleber QUADRAXER 82 T   négyévszakos gumi
15.000- Ft
Rendelésre
 
 
Kleber Quadraxer négy évszakos autógumi .Fejlesztésekor elsősorban azon gépkocsivezetőkre gondoltak, akik évente 10.000 km-nél kevesebbet vezetnek, főleg városban használják gépkocsijukat .

Kleber Quadraxer négy évszakos autógumi .Fejlesztésekor elsősorban azon gépkocsivezetőkre gondoltak,
akik évente 10.000 km-nél kevesebbet vezetnek, főleg
városban használják gépkocsijukat .Kleber négy évszakos autógumi, mely remekül ötvözi a téli gumi tulajdonságait az egész évben használható gumik mintázati kialakításával. Forgásirányos mintázatú, négy évszakos, személyautókra ajánlott autógumi. M+S és hópihe jelöléssel ellátva, így kötelező téli gumi előírás esetén is használható.

Mintázata ötvözi a téli abroncsok sűrű mintázati lamelláit és blokkjait, a hosszanti forgásirányos mintázati árkokkal és nagy méretű vállblokkokkal. Ennek következtében a Quadraxer havas-jeges úton is képes kapaszkodni.Kiváló a vízelvezető képessége és száraz úton is precízen kormányozható, rövid fékút jellemzi.

A több mint száz éves múltra visszatekintő Kleber autógumigyár  termékei mindig is a megbízhatóságot és a biztonságot képviselték. Hogy a gyártó állítása mennyire igaz, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a világ vezető gumiabroncs gyártó cégének , a Michelin-nek a  közép kategóriás terméke.  Az abroncs régóta letette névjegyét a közép kategóriában, így azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik ebben a szegmensben keresnek egy megbízható gumiabroncsot jó ér/érték aránnyal .

Kosár
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés