165/70R13 Michelin ENERGY E3B 1 79 T nyári gumi

165/70R13 Michelin ENERGY E3B 1 79 T   nyári gumi
18.850- Ft
Rendelésre
E B
69dB
 
Michelin Energy E3B GNRX nyári autógumi,gumiabroncs gazdaságos és környezetbarát nyárigumi, a városi autók ,egyterűek gumiabroncsa.

A Michelin  Energy E3B GNRX nyári autógumi Európában a legnagyobb számban értékesített energiatakarékos környezetbarát az ADAC és egyéb rangos teszteken jó minősítést elérő nyári autógumi kiváló ár/érték aránnyal,csökkentett gördülési ellenállással és üzemanyag fogyasztással.

Biztonság :
Ez a gumiabroncsokkal szembeni első számú elvárás, a fogyasztók legfőbb szempontja. A gumiabroncsnak minden körülmény között optimális irányíthatóságot kell biztosítania.
A Michelin számára a biztonság és megbízhatóság mindig kiemelt fontosságú volt,a fékút akár három méterrel rövidebb az előző generációs gumiabroncsokhoz képest száraz és nedves útviszonyok közt is.
Élettartam:
Ez a biztonságot követő második számú elvárás a gumiabronccsal szemben. Európában a fogyasztók körében a gumiabroncsokkal szembeni elégedettség első számú tényezője továbbra is a hosszú élettartam (a megkérdezettek 72%-a adta ezt a választ.A Michelinnel egy nyárral hosszabb ideig autózhat biztonságban.
Üzemanyag-fogyasztás :
Ez a gumiabronccsal szembeni harmadik számú elvárás.
Kiemelkedően hosszú kilométerben mért élettartam mellett a GNRX technológia garantálja a kedvező gördülési ellenállást , ezáltal az üzemanyag megtakarítást ami 100 km.-en 0.5. litert is meghaladva,ez a gumi élettartama alatt igen jelentős mennyiség.

A Michelin E3B forgalmazója : www.autogumiker.com  Autógumi kis- és nagykereskedés

Kosár
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés